top of page
  • Forfatterens bildeTrond Helge Brattaule

Østre Stiaberget 28

Oppdatert: 12. aug. 2020

Ny, spennende 2-mannsbolig sentralt i Godvik.Status

- 08.11.2018 ble det avholdt forehåndskonferanse med Bergen Kommune angående utvikling av denne tomten.

- Rammetillatelse gitt Juni 2019

- Grunnarbeid startet August 2019

- Salgsstart sommeren 2019

- 1. bolig solgt September 2019

- 2. bolig solgt i Oktober 2019Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet i et etablert boligområdet i Drotningsvik. Gode solforhold med sol fra tidlig morgen til sent på kveld sommerstid.

Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til flere barnehager og skoler som blant annet Alvøen barneskole. Kort vei til flere idrettsanlegg med blant annet Vadmyra idresstanlegg, Olsvikhallen og Alvøen idrettspark i området Bergen Vest. Drotningsvik Senter ligger like ved med fasiliteter som dagligvarebutikk, restauranter, bakeri, frisør og øvrige butikker. Post er beliggende på Plantasjen, Godvik. Kort kjøreavstand er det også til Vestkanten Storsenter med alt man trenger i det daglige, og litt til. Her finner man også Vannkanten med badeland.

Flere flotte turområder, med kort vei til blant annet Lyderhornsfjellet, som er beliggende like i nærheten. Foruten Lyderhorn har man flotte turstier i Kanadaskogen, ved Vassenden, rundt Storavatnet og videre inn i grusløypen som går hele veien videre til Alvøen idrettspark, inn i Gullaksdalen og videre inn i lysløype.

Det er gode bussforbindelser ved hovedveien på Sotrabroen med kort reisetid på ca. 10 minutter inn til Bergen Sentrum, samt kort reisetid til øvrige bydeler.327 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page