top of page
  • Forfatterens bildeTrond Helge Brattaule

Conrad Mohrsvei 37 A-D

Oppdatert: 12. nov. 2018

Firemannsbolig med meget attraktiv beliggenhet, sentralt på Minde. Boligene leveres nøkkelferdig med gode kvaliteter (TEK10). Familievennlig planløsning med blant annet 4

soverom, bad, 2 stuer og balkong. Boligen leveres til kjøper med blant annet:

• 2 flislagte bad med baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjnisje.

• Kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren JKE Design Bergen (se tegninger)

• Parkett på gulv i alle oppholdsrom, fliser på vaskerom.

• Sparklet og malte vegger.


Størrelser fra bra. 92,5 til 132,5 kvm
Beliggenhet

Leilighetene har en sentral og etterspurt beliggenhet i et populært boområde. Conrad Mohrs vei er en rolig og tilbaketrukket gate uten gjennomgangstrafikk.

Bor man i Conrad Mohrs veg har man kort avstand til det aller meste. Kort avstand til dagligvarebutikk på Fjøsanger, her ligger både Kiwi og Rema 1000. Ønsker man et større utvalg er det kort avstand til Sletten senter med et bredt utvalg av butikker.

For den turglade har området mange gode alternativer. Fine tur og friområder som Storetveitmarken, Gamlehaugen, Løvstakken og Tveitevannet. Sommerstid er Gamlehaugen et av Bergens mest populære bade område.

Den offentlige kommunikasjonen i området er meget god. Det er ca. 15 minutters gange til Bybanen og busstopp har man like i området.

Det er sykkelavstand til sentrum og til Haukeland sykehus.Adkomst

Fra Fjøsangerveien tar du ned i Kanalveien og inn i Conrad Mohrs veg. Følg denne veien til du får eiendommen på høyre side.172 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page