top of page
  • Forfatterens bildeTrond Helge Brattaule

Drotningsviksveien 95

Oppdatert: 2. feb. 2022

Meget flott beliggende enebolig, på stor tomt sentralt i Godvik.


Status

-Rehabiliteringen av eneboligen er godt igang og ferdigstillelse beregnes til August 2021

- Eneboligen ligger ute for salg Oktober 2021. Se annonse her: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=232700405


Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet i et etablert boligområdet i Drotningsvik. Gode solforhold med sol fra tidlig morgen til sent på kveld sommerstid.

Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til flere barnehager og skoler som blant annet Alvøen barneskole. Kort vei til flere idrettsanlegg med blant annet Vadmyra idresstanlegg, Olsvikhallen og Alvøen idrettspark i området Bergen Vest. Drotningsvik Senter ligger like ved med fasiliteter som dagligvarebutikk, restauranter, bakeri, frisør og øvrige butikker. Post er beliggende på Plantasjen, Godvik. Kort kjøreavstand er det også til Vestkanten Storsenter med alt man trenger i det daglige, og litt til. Her finner man også Vannkanten med badeland.

Flere flotte turområder, med kort vei til blant annet Lyderhornsfjellet, som er beliggende like i nærheten. Foruten Lyderhorn har man flotte turstier i Kanadaskogen, ved Vassenden, rundt Storavatnet og videre inn i grusløypen som går hele veien videre til Alvøen idrettspark, inn i Gullaksdalen og videre inn i lysløype.

Det er gode bussforbindelser ved hovedveien på Sotrabroen med kort reisetid på ca. 10 minutter inn til Bergen Sentrum, samt kort reisetid til øvrige bydeler.


471 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page