top of page
  • Forfatterens bildeTrond Helge Brattaule

Stokkedalen 46

Oppdatert: 14. aug. 2020

Tomannsbolig med meget attraktiv og solrik beliggenhet. Boligene leveres nøkkelferdig med gode kvaliteter (TEK10). Familievennlig planløsning med blant annet stor sportsbod, 3 soverom (muligheter for 4), 2 bad og vaskerom.



Beliggenhet

Eiendommen har en rolig og sentral beliggenhet på Straumsgrend. Eiendommen er tilbaketrukket og skjermet for trafikkstøy med flott utsikt over nærområdet. Området er barnevennlig, med nærhet til blant annet Straumsgrend barnehage, Sælen- og Fjellsdalen skole.


For den turglade byr også området på mange fine og varierte turmuligheter like ved, som blant annet Løvstakken, Ortunvannet, Sælenvannet og Kyrkjetangen. Fra boligen har man gangavstand til Bønes senter, for et rikere tilbud av servicefasiliteter er Oasen senter bare en kort kjøretur unna.


Gode bussforbindelser like i nærheten som enkelt tar deg i retning Sandsli eller Bergen sentrum. Alternativt er det ca 20 min. med bil til Bergen sentrum.



Adkomst

Enkel adkomst. Fra Krambua/Fjøsangerveien: følg Straumeveien i ca. 4.5 km og ta så til høyre inn i Sælenveien. Følg Sælen veien ca. 650 og ta så til høyre inn i Stokkedalen. Følg Stokkedalen til eiendommen kommer på venstre side.



130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page